fbpx

Dicționarul inexplicativ al complimentului

1. Tremurici în picioare, îmbujorat în obraji. În cap îi roiau sfaturi de „fii tare!”, iar prin gesturi îi veneau numai întâmplări de mămăligă. Ceapa ei de timiditate, își zise, luându-și inima în dinți și spunând clar și răspicat: „Ămbulghezg!”

Tot ce-i spusese el a fost: „Îmi place mult să vorbesc cu tine.”

2. „Hey, gorgeous!”, lucrurile au luat o întorsătură grozavă în capul lui atunci când a auzit lucrul ăsta din gura ei. A început să-i țiuie urechea, i-a amuțit sufletul și i s-au asmuțit dorințele. Se ciupește, să se trezească, și se trezește într-un vis numai al lui. Cu o privire de iepure de stepă fericit (e foarte greu să-ți dai seama cum arată iepurii de stepă fericiți), își luă telefonul în brațe și se prăbuși pe covor, stârnind praful de pe jos și vreo 3 pisici.

3. Câți ani ai atunci când n-ai? Îți vine să crezi că gândești la 21 de ani ca și când ai construi maturitate la 28 de ani? Nu-ți convine, dar îți place. Ești mâna puternică din mâna lui sau a ei și totuși când ți se spune asta e ca și când ți-au năpădit toate copilăriile în obraji.

4. Oamenilor frumoși le place să li se spună că sunt isteți iar oamenilor isteți le place să li se spună că sunt frumoși. Asta ar însemna că oamenilor le place să li se spună lucruri care nu au legătură cu starea lor obișnuită de atunci.

5. „Pentru mine tu ești o stare de bine”. Căldura unui lucru bine spus la timpul potrivit al spusului potrivit. Se leagă și se încolăcește ca brățara de mână și colierul de gât.

6. Îmi place să fiu ciudat atunci când am timp să nu fiu normal la cap. Iar ciudățenia asta din capul tău îmi ocupă tot timpul.

7. Primise un drunk text atunci când nu se aștepta. Ceva despre un suc de portocale și gustul coapselor sale. Se undui cu priviri de pisoi molcom și își luă inima-n dinți să-i răspundă, rușinată: „Dar parfumul meu e vanilie…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.