fbpx

Ce au în comun KFC și hip-hopul?

Vreo 46 de melodii.

Artiști precum Run DMC, Kanye West și Kendrick Lamar menționează brandul în melodiile lor. Iar KFC Franța a decis că e momentul să le pună pe toate într-un playlist pe Spotify.

De aproape 30 de ani, hiphoperi de peste tot din lume (SUA, Franța, Germania, Brazilia, Rusia) menționează brandul în melodiile lor, așa că a venit momentul să se întoarcă favorul. Așa a apărut playlistul “Bucket Bangers”.

Însă KFC nu s-a oprit aici, pentru că da, când s-a mulțumit cu puțin? Campania a fost declinată și offline, Parisul este acum împânzit de OOH-uri cu versurile care menționează KFC.

În online, francezii pot găsi campania prin bannerele de pe Spotify, dar și în social. Pe Twitter este și un concurs: userii dau tweet-uri cu versuri care vorbesc despre KFC și folosesc hashtagul #BucketBangers și pot câștiga free premium pe un an la Spotify sau free buckets la KFC.

E abia mai și KFC e deja la a patra campanie creativă care mi-a plăcut foarte mult. Și asta fără să pun la socoteală serialul RANDOM care m-a ținut cu sufletul la gură. Deci abia aștept să văd ce urmează.

Celelalte trei sunt:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.