fbpx

Micul tratat despre iubire

Iubirea e modul cum te strigă pe nume diferit, dar tu știi sigur că numele tău e în siguranță pe buzele celuilalt. Omului obosit sau de toate ostenit i se ițește zâmbet în capăt de seară atunci când se culcușește în brațele de iubit.

Iubirea e lucru important, e parfumul îmbinat de doi pe gât sau pe după degetele încrucișate. Iubirea e când îi place tricoul tău și-ți zice frumos iar de atunci toată viața e împărțită în zile care poartă același tricou.

Iubirea e când nu ți-e frică pe scenă în mijlocul unui parc friguros. Te privesc ciudat toți ciudații și numai unul îți zâmbește și râde. Iubirea e sorbitul protector de cafea înainte să-i dai să guste, să te asiguri că nu frige.

Iubirea e când spui “Te Iubesc” de mai multe ori și crezi asta de fiecare dată, dar e bine să o spui de mai multe ori, oamenii sunt înzestrați din când în când cu uitare.

Când iubești, genele tale se mișcă de sus în jos și din ochi îți ies stele. Iubirea e când țineți amândoi regim și e suportabil și e simplu și tu tot îi dai cea mai bună bucată de piept de pui. Iubirea e când vă pupați tot timpul și după ce vă pupați tot timpul tot vreți să stați împreună. Iubirea e zi de sărbătoare și în loc să-ți deschizi cadourile, stai și asculți iubirea venind din toată încăperea.

Iubirea e împăcare și așezatul gulerului pe gât înainte de plecare. Iubirea se leagă la șireturi și-și spală rufele la comun. Iubire e când citește cu voce tare, să-i auzi intonația și râsul. 

 

Asta e iubirea. Indiferent de culoare, gen, e așa cum se vede din afară de oameni normali ca noi toți.

Această postare e un colaj adaptat de mai multe definiții ale iubirii spuse de copii între 3 și 6 ani. Se găsesc la liber pe internet :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.