fbpx

Muzica bună de duminică – 6 piese de pus #perepeat

Ce să fie, ce să fie, e doar o “mică” întârziere a seriei mele de muzică bună, pentru care îmi cer scuze. Totodată este și o continuare a postării mele de săptămâna trecută, unde am început să public piesele mele preferate după un hiatus de câteva luni.

Iată-mă din nou scriind despre pasiunea mea, descoperitul de piese noi și foarte bune. Așezați-vă în pat, pe canapea, în hamac sau chiar pe podea,  începem.

Weezer – California Snow

Toată lumea știe despre “Island in the Sun”, asta e clar. Ce nu știe multă lume este că Weezer a lansat în ultimii doi ani niște piese minunate, dintre care “Feels Like Summer”, coverul după “Africa (guest starring Weird Al Yankovic) al celor de la Toto și piesa următoare. Ele fac din trupa asta una dintre cele mai energice și cele mai haioase reveniri în atenția publicului larg, pentru că se pare că aveam nevoie de așa ceva.

Beirut – Gallipoli

Dacă tot am ajuns la reveniri, trupa aia care are în portofoliu “Elephant Gun”, una dintre cele mai #perepeat piese ascultate de mine, intră iar pe scenă cu știrea că urmează un nou album, “Gallipoli”. Un sound ceva mai nou, dar care nu iese din tiparul obișnuit prea mult, pentru că e o muzică de făcut cadou de Crăciun, sub vâsc.

Nothing But Thieves – Forever & Ever More

Dacă vă plac poveștile cu final neașteptat combinate cu super muzică, urmăriți acest videoclip de la NBT. Sunt câteodată momente în care nici nu știu ce să mai zic despre energia debordantă a versurilor și a imaginilor care se mișcă prin fața mea atunci când se întâmplă piesa asta, așa că vă las să vă dați seama și singuri de ce a ajuns în această selecție.

Twin Shadow – When You’re Wrong

L-am descoperit acum câteva zile și am aflat câteva lucruri interesante despre acest artist, pe numele său George Lewis Jr. E cântăreț, compozitor, producător și actor și are deja câteva albume la activ, ultimul dintre ele fiind un apogeu creativ numit “Caer”. Cred că trebuie să fim mai atenți la ce face Twin Shadow pe viitor, așa că las asta aici,  ca dovadă:

TENDER – Closer Still

Porția de fantezie muzicală de noapte vă este oferită de TENDER,  un duo din Londra care pune muzica la  rang de mângâiere. Cei ce au văzut “To All The Boys I Loved Before” și “How To Get Away With Murder” au prins câteva crâmpeie din ce fac ei frumos, dar piesa asta o pun aici pentru a fi încă o dovadă de convingere să ascultați:

Crooked Colours – Do It Like You

O altă trupă descoperită recent, o nouă jucărie pe care s-o plimb ca pe o mașinuță prin playlist-urile mele. Cu un fanbase în continuă creștere, australienii de la Crooked Colours își croiesc drum prin ritmuri și versuri faine așa cum îmi place mie să mănânc, iar asta spune multe despre pasiunea lor pentru muzică, pentru că mie-mi place mult să mănânc. :))

Acestea fiind zise, iată că a apărut un nou playlist în muzicile voastre și ale mele și abia aștept să ne revedem săptămâna viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.