fbpx

Muzica bună de vineri 12 – 6 piese de pus #perepeat

E bine când totul se termină cu muzică, așa zice o lege din moși strămoși. După o săptămână grea de muncă, te așezi undeva, unde știi tu cel mai bine, și-ți pui piesele preferate pe repeat. Pentru că am ajuns în acest punct, o să postez și eu, cum fac de obicei, câteva recomandări:

1. Sofi Tukker – Baby, I’m a Queen

O să credeți că lineup-ul de anul ăsta de la Summer Well este făcut după sufletul meu, la câte piese recomand de acolo. Ceea ce ar putea fi adevărat, dacă nu ar exista și Electric Castle. Anyway, piesă nouă, ritmată, de zbânțuit pe câmpia de pe Domeniul Știrbei, o să ne placă, vă zic:

2. SOHN – Hue

Dacă tot am făcut legătura cu festivalurile, unul dintre artiștii mei live preferați de la Electric Castle 2017 a fost acest SOHN, pe care-l ascult de ceva timp. Motive? Omul este o poezie muzicală, cu o acustică moale, ca un vin bun care se scurge prin tot corpul. Practic, un concert SOHN se dă prin tine însăți,  așa am înțeles eu anul trecut. Iar piesa asta a venit la timp, să ne dăm seama de acest lucru:

3. Sigrid – Raw

Încă o piesă, încă o legătură cu un festival. De data asta, Electric Castle 2018. Sigrid Solbakk Raabe ne-a obișnuit deja cu “Don’t Kill My Vibe” și aș face o mică aroganță aici. Eram sigur că nu o să ne lase doar într-un “one hit wonder”, ceea ce o să se și întâmple pe viitor, o să vedeți. E un fel de om care pare firav la prima aparență, dar ține în el foc de vikingi. Cred din ce în ce mai mult că am dreptate și o să fie unul dintre cele mai bune act-uri de la festivalul din vara asta.

4. Claptone – Stay The Night (feat. TENDER)

De la un timp, tot ce are TENDER în nume, mă atrage. Și aici, desigur, mă refer la trupă. Sunt genul de artiști care pun mâna pe orice și se face aur, fără să facă nimic greșit. Pot cânta cu un calm virulent despre despărțiri, iubire, orgasm și respirații și să îți placă la nebunie. Dovada clară fiind și în această piesă-rugăminte:

5. Fakear – Lost In Time ft. Polo & Pan, Noraa, Clément Bazin

Parcă nu am mai zis de mult despre festivalurile de anul ăsta, nu? Ei bine, tot la Electric Castle 2018 o să avem de-a face cu acest individ, a cărui muzică mi-a dat și frisoane, dar și căldură (dacă-l căutați pe Youtube și o să dați de el mixând într-un castel, pe munte, o să înțelegeți de ce). Azi are piesă nouă și tare mi-e că o să câștige din ce în ce mai mulți fani până la mijlocul lunii iulie.

6. George Ezra – Saviour (feat. First Aid Kit)

Închei lista de recomandări de azi cu o promisiune. O să fac zilele următoare un playlist pe mult prea iubitul meu cont de Spotify cu toate piesele pe care le-am recomandat pe aici, în zilele de vineri. Să fie mereu, să nu se piardă niciunde, să ne bucurăm de toate. Că așa e frumos să fie, muzică.

Și acum – o frumoasă combinație muzicală între George și fetele și de la primul ajutor. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.