fbpx

Muzica bună de vineri 13 – 6 piese de pus #perepeat

Lovely, așa aș putea denumi acest “mixtape” de azi. Au fost atâtea muzici bune lansate în această săptămână, încât chiar am avut de unde să aleg și să pun aici ce am găsit eu mai fain. Știți voi, genul acela de săptămână plină în care nu mai ai loc de atâtea lucruri bune, încât te răsfeți cu ce-i mai fin. Haide să ascultăm, totuși, pe rând:

1. Shawn Mendes – Lost in Japan

Din categoria de #știațică, Shawn Mendes a fost cel mai tânăr artist care a intrat în Billboard 100, chiar pe locul 24, în anul 2014.  Avea doar 15 ani, iar de atunci, puștiul s-a ținut de treabă și chiar foarte bine. Zilele acestea lansat două piese (“Lost In Japan” și “In My Blood”) care pe mine m-au sedus. Așa că am ales-o pe cea mai sexy dintre ele.

2. Bruno Major – Easily

Știu piesa asta de ceva timp, dar abia acum două zile am văzut și videoclipul oficial. Sunt așa de încântat de ciudățenia scurtmetrajului, încât nu m-a lăsat inima să nu-i dau share, chiar dacă e o piesă mai veche. În fond, aici pot fi și lucruri din acestea, pentru că muzica bună, chiar dacă apare constant, nu trebuie să ne facă să uităm ce s-a mai întâmplat în trecut.

3. Sam Fender – Start Again

Pe tipul ăsta pe care-l cheamă ca pe o chitară l-am descoperit când căutam ceva cu care să-mi anim energia de la birou. Am fost plăcut surprins, așa că am ales piesa asta în format live pentru a fi cap de afiș în top 6 piese care nu-s de fapt top, după cum am mai spus. Nu e o ordine anume pentru ceea ce postez, totul e doar de sus în jos, dar foarte amestecat, pentru că ascultătorii-cititori pot fi surprinși, dar de fiecare dată poate fi diferit, pentru fiecare. Logic.

4. Albin Lee Meldau – The Weight Is Gone

“Lou Lou” e prima piesă pe care am ascultat-o de la acest om. Mi-a dat fiori pe șira spinării, are o voce extraordinară. Acest lucru m-a convinsă că o să mai auzim despre el, iar acum observ cum crește și cu un exemplu de piesă mai ritmată, care să-mi pompeze energiile unduite mai bine. Nu căutați conceptul, nu există, abia acum m-am gândit la el. Hai să ascultăm:

5. Joseph J. Jones – Speaking In Tongues

În căutarea din această săptămână am un nou entry, descoperire proprie. Nu are nicio legătură cu lansările multe despre care spuneam mai sus, e pur și simplu o piesă care mi-a sărit în urechi și nu i-am mai dat drumul.

6. KAWALA – Do It Like You Do

Azi chiar eram puțin dezamăgit că nu găsisem o piesă mai dansantă. Căutam în lung și-n lat până am și uitat de nevoia mea, am lăsat Spotify-ul să curgă. Oscilam între una dintre piesele lui Jack White și încă una, de care am uitat. Dintr-un cotlon bine ascuns, însă, a răsărit această minunăție care mi-a declanșat #perepeat-ul. Ceea ce vă doresc și vouă, alături de toate celelalte muzici de mai sus.

Pentru că piesele noi din aceste articole nu vin niciodată singure, le-am adunat pe toate într-un mare playlist pe Spotify. Dacă vă place și vouă ce auziți, puteți da subscribe (și) aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.