fbpx

Muzica bună de vineri 16 – 6 piese de pus #perepeat

Iar a venit ziua de vineri în care pot să zic că sunt mândru de playlist-ul de muzică bună pe care l-am construit? Dacă am zis asta de fiecare dată când apare articol din această colecție, înseamnă că e ceva cu mine. Dar da, sunt foarte încântat de ce tot pun aici, pentru #perepeat, nu altceva.

1. Florence + The Machine – Hunger

Piesă nouă de la “vrăjitoarea” mea preferată. Din surse sigure știu că e un poem despre cum se caută iubire în lucruri care nu sunt de fapt iubire. Vulnerabilitate în esență tare, pentru că aici Florence Welch își strigă, prin cântec, sentimente puternice. Prin piesa asta intensă se anunță un nou album, “High as Hope”.

2. EYEDROPS – Mai Stai

Una dintre piesele mele preferate de pe albumul “Prezent”, care a împlinit de curând un an de ascultare oficială. E încă un motiv prin care îmi dau seama că trupa asta este destul de underrated la noi în țară și ar trebui ascultată/vizitată mult mai mult. Versuri adânci, care taie în inimă vie, mă fac să cred că aș putea pune Eyedrops să-mi cânte și prin vis.

3. Tove Styrke – Sway

Tove cea suedeză a avut de mică contact cu lumea artistică. Nu s-a lăsat de pasiune și crește încet, dar sigur,  spre topuri care mai de care. Ultima ei ieșire este albumul “Sway”, de pe care e și piesa cu același nume de mi-a atras atenția. Un album pe care-l recomand ascultat din cap până în coadă, mai ales că se pare că tema acestui articol este iubirea în orice formă vine ea prin noi. Să fie cu folos, am zis.

4. The Cool Quest – Runnin’

Trecem din Suedia în Olanda, la cea mai recentă descoperire, The Cool Quest. Pentru că suntem înconjurați de multă muzică, bună sau rea, aflăm abia acum că trupa asta are o grămadă de premii și piese foarte uplifting, printre care se zărește și preferata mea. Am hotărât să o așez aici, pentru #perepeat, cum am mai zis.

5. Lykke Li – deep end

Senzuala de astăzi vine tot din nord, iar la fiecare ascultare îmi dau seama că merită mai multă ascultare, culmea. Ceea ce vă doresc și vouă, pentru că ar trebui să uităm de I Follow Rivers odată și-odată.

6. Dagny – That Feeling When

O altă descoperire și păstrăm tematica iubirii. Mai știi atunci când te îndrăgostești și vine ca un șoc în capul pieptului îndrăgosteala? Despre acest lucru se cântă aici și e foarte fain să-ți auzi gândurile printre versuri. Să ascultăm, așadar:

La final, ce pot să zic. Mă bucur că îmi urmăriți postările din această categorie, pentru că văd pe articol ce trece cum cresc vizualizările. Dacă vreți să ascultați tot ce s-a postat până acum întrun singur loc, am construit acest playlist pe Spotify, pentru că share-ul este un lucru foarte bun și sănătos:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.