fbpx

Muzica bună de vineri 17 – 6 piese de pus #perepeat

Mi-a fost dor de această zi și cred că și ei de mine, pentru că uite ce muzică bună mi-a adus pe platouaș, pentru #perepeat:

1. Years & Years – If You’re Over Me

O nouă piesă de la Years & Years după ceva timp e ca experiența primei guri de bere în zilele alea calde. Foarte refreshing, foarte intens, lucru cu care Olly ne-a tot obișnuit. Abia aștept videoclipul, pentru că știu că face parte dintr-un puzzle numit “Palo Alto”, iar startul l-a dat “Sanctify”.

2. Foreign Air – Loud Magic

De la “Free Animal” și “Caffeine”, piesele mele preferate de la Foreign Air, a trecut ceva timp. Ar fi trebuit să le mai ascult, dar a apărut această minunăție în playlist și nu am ce face, trebuie să o pun pe repeat :D.

3. Girl Crush – Warm Blooded

O descoperire recentă de-ale mele, pentru că îmi mai place să mă plimb printre colecțiile de youtube și să mai ascult așa, liniștit, ce mai apare. Piesa asta e foarte lovey-dovey, dar nu asta m-a convins, ci vibe-ul intens care îmi intră prin toți porii atunci când o ascult.

4. Jungle – Happy Man

Jungle a revenit, trăiască Jungle! Chiar au apărut niște piese noi pe canalul lor de Youtube, iar aceasta este preferata preferatelor.

5. Lemaitre – Rocket Girl feat. Betty Who

Mai și zburăm, ne mai și simțim bine. Până face Elon Musk autobuzele spațiale, eu decolez cu muzica bună de aici. Lemaitre, ar trebui să-mi amintesc cum i-am descoperit, dar știu sigur că mi-a plăcut ce aud de la primele acorduri.

6. Galimatias – South

Pentru serile acelea de cocoleală continuă și nu numai există această piesă. Pentru când ritmul muzicii dictează ritmul corpurilor. Sunt sigur că știți la ce mă refer. La pupat noaptea, desigur.

1 Comment

  1. […] aici piese care mi-au atras atenția în toată perioada de catch-up, e ceva timp trecut de pe 11 mai. Probabil o să fie mai multe episoade, pentru că s-au tot adunat lucruri care să mă convingă […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.