fbpx

Muzica bună de vineri 24 – 6 piese de pus #perepeat

O nouă săptămână a trecut, dragi cititori ascultători. Asta înseamnă, în dulcele grai al lui TGIF, că urmează un playlist de muzică bună numai bun de pus pe repeat. Eu le-am ascultat și am tras o concluzie: săptămâna asta a fost bună, dar mai bună e că unii dintre artiștii menționați aici lansează în curând și albume noi, așa că hai să-i ascultăm mai devreme, să știm ce ne așteaptă:

Shura – religion

După videoclipul ăsta, chiar aștept serialul “The Young Pope” cu Shura, ce pot să zic. O revenire ca o respirație proaspătă de muzică, prin care artista anunță încă o dată un nou album care se va numi “forehver”. Primul semn a fost “BKLYNLDN”, dar cântecul ăsta minunat cu tot cu videoclip mi-a căzut mai mult cu tronc:

 

The Raconteurs – Bored and Razed

Boost-ul de energie pe ziua de azi vine de la Jack White și băieții, un semnal care sună fix ca o alarmă sau ca piesa aia pe care-ți descătușezi toți demonii în concerte. Că tot spun de alarmă, e un semnal perfect pentru lansarea de săptămâna viitoare a albumului “Help Us Stranger”. După câteva ascultări și mult dat din cap, a venit momentul să pun și aici, pe blog, treaba asta faină:

 

Bastille – Another Place

Azi-noapte, ca artiștii, Bastille a lansat “Doom Days”, unul dintre cele mai bune albume ale lor, și o spune asta un non-fan, pentru că nu pot să zic că am vrut să ascult de multe ori această trupă. Piesele lor mai comerciale care au ajuns la urechile mele m-au încântat foarte tare, recunosc. Albumul ăsta, ascultat cap-coadă astăzi, este foarte pe placul meu și mai ales piesa asta:

 

Anna of The North – Thank Me Later

Mă bucură mult când primesc și recomandări de piese de la prieteni. Ce urmează să ascultați este venit via Pandutzu, care a zis că e perfectă Anna pentru “Muzica bună de vineri 24”. Nu pot decât să-i dau dreptate, o urmăresc pe Anna de ceva timp, e drept că o ascult la ocazii rare, dar piesa asta e ceva simpatic ce nu trebuie uitat:

 

Editors – Frankenstein

Mie îmi e dor de o piesă Editors fix după  ce ascult o nouă piesă Editors. Cam ăsta e sentimentul. Au ei un je ne sais pas quoi teribil de a-ți face poftă mereu de muzica lor, așa că fiecare lansare este o desfătare, dacă tot e să fac o rimă, doar suntem pe tărâm cu versuri aici, nu?
Așadar, piesă nouă care mă face să vreau mai multe. Here it is! 

Marshmello – Rescue Me feat. A Day to Remember

 

O combinație atât de ciudată încât e foarte bună. Nu am mai ascultat Marshmello de la colaborarea cu Anne-Marie, dar nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut această pauză. Tipul face niște mix-uri și remixuri super bune de țopăială, dar asta chiar mi-a intrat la suflet.

 

Ana Coman – Run

Conform obiceiului, româneasca săptămânii a sosit! Sigur, e o piesă mai veche a Anei, a lansat altele și altele noi, dar pentru încununarea faptului că o s-o vedem live la Electric Castle, am ales acest cântec pentru #perepeat, pentru că este o frumusețe. Atât pentru versuri cât și pentru videoclip. Un ritm alert și jucăuș combinat cu o voce caldă, care să mă țină cu căștile pe urechi ca și când aș avea niște mângâieri în jurul lor. Hai să vedeți, să vă convingeți și voi:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.