fbpx

Muzica bună de vineri 25 – 6 piese de pus #perepeat

Muzica bună de vineri 25

Iar am adunat muzica bună pentru blog, iarăși stăm #perepeat! În ce situație am ajuns, măi oameni buni! E bine totuși că vine weekend-ul și putem să stăm liniștiți să ne gândim la ale noastre, iar aceste ale noastre ar trebui să aibă și o coloană sonoră. De unde și această mini-colecție de piese pe care le-am pus aici de-a lungul săptămânii, iar acum pot să dau și mai departe. Haideți să trecem la treabă!

1. Jeremy Renner – Main Attraction

Nu știam că Hawkeye din Avengers cântă. Se pare că sunt foarte ok petrecerile de la mansion-ul ăla al lui Tony Stark, ce pot să zic. Melodia asta e catchy, foarte rock-ish, așa, se prea poate să fie ceva mai mult autotune decât trebuie, dar te face să o mai asculți încă o dată. Dar ce mă atrage pe mine cel mai mult și mai mult la piesa asta? Apariția lui Taika Waititi, nimeni altul decât regizorul THOR: Ragnarok sau creatorul “What We Do In The Shadows”, serialul cel mai prăjit despre vampiri.

2. Lykke Li x Skrillex x Ty Dolla $ign – Two Nights part II

Sigur, piesa originală e destul de veche și sună foarte bine și pe cont propriu. E și normal, Lykke Li nu m-a dezamăgit niciodată muzical. De data asta s-au băgat și cei doi hăndrălăi și a ieșit un remix numai bun de club sau de live-uri de festival. Cine știe, poate mai apare Skrillex pe la Electric Castle anii viitori și ne mai rupem capul pe ploaie și noroi, chiar și când vine piesa asta.

3. Bakermat & Alex Clare – Learn to Lose

Coincidența face să mă fi uitat pe Youtube la nu mai știu ce despre productivitate și a apărut citatul ăsta general valabil care spune că e bine să greșești sau să pierzi, că te ajută pe viitor, să știi unde ai de schimbat câte ceva și să devii un om mai de succes. Dar și asta e o știință, să știți, iar despre acest lucru e cea mai recentă piesă colaborare dintre Bakermat și Alex Clare. Cu un videoclip foarte simpatic, desigur.

4. Yellow Days – It’s Real Love

Știu mulți oameni care se duc la un festival de muzică doar pentru anumite trupe. Știu și alții care nu se duc pentru muzică deloc, doar pentru vibe-ul ăla bun și deconectarea de realitate. Alții se duc pentru totalitatea sentimentelor ce ți le poate oferi așa combinație, dar nu prea știu de unde să înceapă și cu ce. Ei bine, eu sunt ăla care stă și se documentează, în așa fel încât, înainte să plec, să am un fel de itinerariu.
Așa se face că la Sziget-ul din acest an o să cânte următorii, una dintre cele mai faine descoperiri ale mele din ultimul timp. Hai să ascultăm:

5. twenty one pilots – Løcatiøn Sessiøns: “Cut My Lip (40.6782°N, 73.9442° W)”

Știu că am venit puțin mai târziu la această petrecere cu piese unplugged. Știu că încă nu poate nimic depăși versiunea asta de “Chlorine”. Am pus piesa aia de atât de multe ori pe repeat încât credeam că așa sunt setate căștile. Dar cei doi băieți tot lansează pietre prețioase, iar vocea lui Tyler Joseph și muzica bună pe care o lansează e de pus pe rană, nu altceva.

6. Drax Project – All This Time

Ați jucat până acum Alto’s Oddysey sau Alto’s Adventure? Dacă da, videoclipul de mai jos o să fie o surpriză plăcută. Dacă nu, recomand, e o metodă de relaxare foarte faină, atât muzicală, cât și din punct de vedere gaming. Trecând peste aceste detalii care au sau nu legătură cu muzica bună pe care v-o recomand, am fost foarte mulțumit să primesc această piesă de la Luciana, așa că pun aici:

NoID x Nika – Bag of Tricks

Hey, dar să nu uităm de româneasca săptămânii! Și vă mai zic ceva. Mie-mi place mult de artiștii care se exteriorizează pe scenă și-și descătușează toate alea. Unul dintre acești artiști este Nika, iar eu vă recomand să căutați și celelalte piese (probabil știți deja de “Tu Auzi”). Ce să mai, e un upcoming wonder din punctul meu de vedere, sper să nu devină deloc underrated. Are piese proprii, are sesiuni pe Instastories în care își pune și mai mult vocea minunată în valoare și sper să continue acest lucru și pe viitor. Hai să ascultăm, că de asta ne-am adunat aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.