fbpx

Când toți se ceartă, Ryan Reynolds câștigă

Cei de la Peloton, o firmă care produce echipamente sportive, au lansat reclama lor de Crăciun. Reclamă care n-a prea avut un impact pozitiv, asta după ce a început Twitter să dea cu părerea de ei.

Timeline-ul este simplu: soțul îi face cadou soției (care arată super fit) o bicicletă Peloton, ea se preface super excited și muncește un an întreg fără prea mari rezultate pentru că repet – era super fit deja – și mai și documentează toată treaba. Cringe de la cap la coadă, pe care Twitter l-a taxat:

 

S-a hăhăit, ne-am hăhăit, toate bune și frumoase și business-ul chiar a avut de suferit și în viața reală. Un drop de aproape 950 de milioane de dolari al valorii pe piață. Într-o singură zi. Cam despre asta e vorba și cu marketingul.

Asta e partea 1 a poveștii. Partea 2 e că m-am trezit de dimineață ca s-o văd pe fata noastră dată jos de pe bicicletă și cu un pahar de gin în față.

Pentru că cineva a știut să profite de toată treaba asta. Însuși Ryan Reynolds sau echipa lui cu tot cu Ryan Reynolds. Nu știu. Dar s-au mișcat foarte repede, astfel încât criza de la Peloton să nu dispară din memoria colectivă și așa scurtă a internetului.

Și a ieșit această minunăție:

Așa că poate până la urmă chiar l-a bătut pe ăla după ce s-a antrenat un an de zile. Și a luat decizia să o ia de la capăt. 

Concluzia, dragi fete și băieți, e că nu aveți de ce să stați în relații toxice, unde celălalt habar nu are cine ești și, în plus, te face să te simți prost în pielea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.