fbpx

Când toți se ceartă, Ryan Reynolds câștigă

Cei de la Peloton, o firmă care produce echipamente sportive, au lansat reclama lor de Crăciun. Reclamă care n-a prea avut un impact pozitiv, asta după ce a început Twitter să dea cu părerea de ei.

Timeline-ul este simplu: soțul îi face cadou soției (care arată super fit) o bicicletă Peloton, ea se preface super excited și muncește un an întreg fără prea mari rezultate pentru că repet – era super fit deja – și mai și documentează toată treaba. Cringe de la cap la coadă, pe care Twitter l-a taxat:

 

S-a hăhăit, ne-am hăhăit, toate bune și frumoase și business-ul chiar a avut de suferit și în viața reală. Un drop de aproape 950 de milioane de dolari al valorii pe piață. Într-o singură zi. Cam despre asta e vorba și cu marketingul.

Asta e partea 1 a poveștii. Partea 2 e că m-am trezit de dimineață ca s-o văd pe fata noastră dată jos de pe bicicletă și cu un pahar de gin în față.

Pentru că cineva a știut să profite de toată treaba asta. Însuși Ryan Reynolds sau echipa lui cu tot cu Ryan Reynolds. Nu știu. Dar s-au mișcat foarte repede, astfel încât criza de la Peloton să nu dispară din memoria colectivă și așa scurtă a internetului.

Și a ieșit această minunăție:

Așa că poate până la urmă chiar l-a bătut pe ăla după ce s-a antrenat un an de zile. Și a luat decizia să o ia de la capăt. 

Concluzia, dragi fete și băieți, e că nu aveți de ce să stați în relații toxice, unde celălalt habar nu are cine ești și, în plus, te face să te simți prost în pielea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.