fbpx

De azi, Spotify este disponibil și în România

Spotify este disponibil și în România

Cred că am auzit mii de zvonuri cum că Spotify vine în România. Începusem să cred că aceste vești coincid cu finalizarea metroului din Drumul Taberei.

Uite că de azi, 12.03.2018, una dintre cele mai mari platforme muzicale este și la noi, să putem să alergăm pe pajiștea playlist-urilor noastre preferate, ca și când.

Ce e de fapt Spotify?

De fapt, ce aduce în plus față de ce avem noi acum? Aș putea zice că e un concurent foarte serios pentru Apple Music, Deezer, Google Music și, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, Zonga. Dar e mult mai multă muzică acolo și un user experience mult mai frumos. Sunt și roboței foarte inteligenți care, pe baza a ceea ce asculți, îți recomandă în timp exact ceea ce ai nevoie pentru ascultări și mai bune. Dacă vrei să asculți noi artiști noi, recomandați cum trebuie, e cea mai bună alegere. Sunt în cunoștință de cauză, am cont de câțiva ani buni și nu pot să zic altceva decât că sunt cel mai mulțumit, chiar și de varianta aia free,  de web. Acum, că am motive să-mi fac un cont premium, pot asculta și de pe aplicația de pe telefon piese care să nu fie pe un shuffle continuu,  ci așa cum vreau eu să fie.

Ce vreau eu să spun aici, în cuvintele mele, este că sunt unul dintre cei mai bucuroși de această veste și abia aștept să-mi meargă aplicația, chiar dacă momentan îmi dă niște rateuri și nu mă loghează. Dar poate că se uită și la sufletul meu, care e răcit cobză, și mă așteaptă să fiu mai liniștit.

Dacă nu ai cont deja, recomand. Te poți înregistra foarte ușor pe Spotify.com, fără nicio restricție de țară, de azi încolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.