fbpx

Top 17 reclame de la Super Bowl 2019 (adică aproape toate)

Am făcut acest top pentru că 17 este mai mare decât 10, unul dintre numerele magice ale topurilor. Am mai făcut acest top și pentru că motivul real cu numărul 17 este că în timp ce mă uitam la toate reclamele de la Super Bowl 2019, au fost câteva mențiuni foarte bune în rândul lor pe care nu se putea să nu le specific și în acest articol.

Și uite așa, începem un nou articol pe acest blog care nu este despre muzică. Poate muzica din reclame, hehe:

17. Devour -Food Porn

Dependența de porn întâlnește dependența de mâncare congelată. Devour a ridicat necesitatea asta la rang de super-dorință și i-a ieșit ceva funny, cu toate că nu așa de real.

16. Planters – Always There in Crunch Time

Unul dintre cele mai populare pun-uri din lume e să vezi alune undeva și să zici că “You’re nuts!”. Super-gluma la care deja nu mai râde nimeni e folosită în această reclamă de către Charlie Sheen, super-actorul care nu ne mai face să râdem de ceva timp.

15. Skittles – Musical

Pentru toți ce nu știau că Michael C. Hall poate să joace și în alte filme decât Dexter.

14. Michelob Ultra – ASMR

Eu nu prea am înțeles conceptul ăsta și de ce e așa de mare hype-ul, dar cu toate astea știu ce înseamnă ASMR: să sufli și să zgârii și să plescăi într-un microfon ultra performant, pentru că unor oameni le face plăcere. Cred că e o dependență mai reală decât cea de mâncarea congelată.

13. Stella Artois – Change Up The Usual

O reclamă care a apărut cu câteva zile înainte de Super Bowl 2019 și l-a readus în viața noastră pe The Dude, His Dudeness, El Duderinoo din The Big Lebowski. Băutura lui preferată fiind White Russian în film, suntem surprinși să aflăm că de data asta e Stella.

Ah, și mai e și Sarah Jessica Parker în reclamă.

12. Colgate – The Close Talker

Respirația proaspătă te face să te apropii din ce în ce mai mult de interlocutorii tăi, până le intri în ochi cu mirosul plăcut și mentolat de Colgate. Luke Wilson e așa de încrezător în respirația lui proaspătă încât devine awkward, dar foarte fun.

11. Expensify – Music Video

Unul dintre cele mai bune clipuri de la Super Bowl este atât videoclip al unei piese, cât și film interactiv, pentru că te poți folosi de aplicația Expensify prin el. Adică faci screenshot etichetelor din clip și poți vedea ce se întâmplă mai departe, e foarte interesant.

10. Hyundai – The Elevator

Tipul din Arrested Development conduce un lift printr-un hotel sau clădire în care fiecare etaj e o situație awkward, dar nu și etajul despre mașinile Hyundai, ce credeți, acela e cel mai bun etaj din lume.

9. Pepsi – More than OK

Am intrat în Top Ten, iar una dintre cele mai funny reclame e cea la Pepsi, care se leagă de celebra întrebare “Is Pepsi OK?”. Să te folosești de replica asta și să faci în așa fel încât lumea să-și dorească să ia produsul cât mai repede, asta e o situație foarte faină.

8. Bubly

Cine-și mai aduce aminte ce mai cântă Michael Bublé? Exact. Așa că reclama asta a venit la timp să glumească pe seama numelui lui.

7. Pringles – Sad Device

Eu nu am făcut niciodată plating cu chipsuri Pringles și asta e tot ce-mi doresc după această reclamă.

6. Bud Light – Game of Thrones

Cum să anunți revenirea unui serial? Cu una dintre băuturile cele mai comerciale ale americanilor, normal. Nu Coca Cola și nici Pepsi, OK?

5. Amazon – Not Everything Makes the Cut

Lucrurile pe care nu ți le-ai dorit niciodată de la Amazon sunt aici și trollează unii dintre cei mai cunoscuți utilizatori în niște situații amuzante care te fac să-ți dorești cel puțin unul dintre lucrurile alea inutile, pentru a le face cadou unor oameni de care să râzi.

4. Budweiser – Wind Never Felt Better

Să asculți Bob Dylan – Blowing in The Wind și să respiri aerul curat dintr-o bere făcută cu aer din morile de vânt… Nici nu credeai că asta e tot ce-ți trebuie pentru a-ți dori o bere.

3. Coca Cola – A Coke is a Coke

Un clip foarte drăguț despre cum diversitatea câștigă inimile oamenilor și formează încă un mesaj frumos în reclame. Animația este foarte simpatică, monstruleții din video sunt de făcut stickere și de lipit pe ghiozdan.

2. Google – 100 Billion Words

Cuvintele pot fi cele mai frumoase lucruri puse unul lângă altul pentru a face oamenii mai fericiți. Nu mulți dintre noi le folosesc așa, dar Google e despre SEO, așa că nu prea contează.

1. Microsoft – We All Win

Pentru mine este reclama anului și asta o să fie alegerea multor oameni, știu sigur.

Și pentru că tot am ajuns aici toți și nu a fost greu, cineva, nu eu, a făcut acest colaj de trailere pentru toate filmele care se anunță în viitorul apropiat, inclusiv “Birds of Prey” (următorul Suicide Squad), care e anunțat prin Moderat – A New Error și mi s-au făcut pupilele atât de mari încât abia aștept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.